Yritys

Vanajan Konehuolto Oy:n tarina on alkanut Wanaja Trade nimisestä yrityksestä, joka on tarjonnut asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla laadukkaita kuljetusvälineitä asiakkailleen, kuten kuomukärryjä, lavavaunuja, lavetteja, auto-, jet- ja venetrailereita, kaappi/koppivaunuja sekä mönkijän erilaisia kärryjä. Myös kuljetusvälineiden tarvikkeet ja varaosat ovat kuuluneet valikoimaan.

Wanaja Traden historia tulee päätökseen 2019 vuoden loppuun mennessä kun Vanajan Konehuolto Oy rekisteröitiin. Samalla palveluntarjonta on laajentunut mitä moninaisimpiin mittatilauskärryihin ja vaunuihin, joita rakennetaan ja kalustetaan vaatimusten mukaan esimerkiksi viranomaiskäyttöön.

Erilaiset rakenteet, joita rakennetaan alustojen päälle erikoiskäyttöön, kuten polttoaineiden kuljetus- ja varastointisäiliöt, jakeluvarustein

Laajentaakseen asiakaskuntaansa ja tarjotakseen entistä parempaa palvelua, Vanajan Konehuolto Oy on aloittanut polttomoottorikäyttöisten pienkoneiden korjaukset, huollot ja varaosien myynnin. Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla lehtipuhaltimet, moottorisahat, ruohonleikkurit (lykättävät, itsevetävät, päältä ajettavat), mopot, moottorikelkat, mönkijät ym.

16.11.2019 Vanajan Konehuolto Oy on ostanut Autotrailer Finland Ky liiketoiminnan ja sen myötä Hämeenlinnassa valmistetaan erittäin laadukkaita peräkärryjä, koneenkuljetustrailereita, kaappivaunuja/koppivaunuja. Rungot tehdään hitsaamalla ja ne upokastetaan sinkkialtaassa. Näin voimme myöntää 20v puhkiruostumattomuustakuun valmistamillemme tuotteille.

Edelleen tarjoamme laadukkaita sarjavalmisteisia kuljetusvälineitä, mutta kun tarvitset jotain muuta ja juuri omiin tarpeisiisi soveltuvaa niin olemme juuri sinua varten olemassa.

Mottomme on: “Laadulla on merkitystä”

Muutoinkin laatu on toiminnassamme ykkösasia ja laadulla tarkoitetaan toiminnassamme mm. sitä, että asiat tehdään oikein vaikka kukaan ei ole katsomassa.